top of page

ZLATÝ FIRSTCUP U8 (areál U Hrocha, BRNO, 22.-24. 6. 2018)

Největší evropský turnaj pro hráče do osmi let otevře své brány již tento pátek a OILERS Hodonín u toho nebudou chybět!


Nominováno bylo těchto 12 hráčů, přičemž účast všech je v podstatě nevyhnutelná, neboť pořadatel na turnaj pustí pouze tým s kompletní soupiskou a podle pravidel všichni hráči musí zasáhnout do každého zápasu. Nikdo tedy nevysedává na lavičce a všichni se vždy protočí na hřišti.


NOMINACE U8: 1. Sasín, Tomáš 2. Šimek, Jakub 3. Bureš, Lukáš 4. Malář, David 5. Fedorko, Tomáš 6. Macková, Valerie 7. Kubeš, Matěj 8. Helt, Marek 9. Kubín, Dominik 10. Kubín, Maxim 11. Třísková, Adéla 12. Zubatý, Roman


TRENÉŘI: Baják, Miroslav Burešová, Helena Tříska, Ladislav Uhýrek, Jaroslav


ROZHODČÍ za tým OILERS: Uhýrek, Jaroslav


STRAVA


Všichni hráči a trenéři mají NA SOBOTU A NEDĚLI objednanou STRAVU, tzn. sobotní oběd, večerní grilovačku (povinnou), nedělní oběd. Celková cena za všechny 3 porce činí 230 Kč na hráče a 310 Kč za trenéry.


Zaplatil jsem za všechny klubovou fakturou - peníze za obědy prosím na místě od hráčů a trenérů vyberou maminky a předají Slávkovi Uhýrkovi, který předá mně. (vždy 11 porcí dětských + 4 dospělé porce - Helča chtěla společnou s Lukinem).


Sobotní i nedělní menu bude obsahovat polévku a hlavní chod, v sobotu boloňské špagety, v neděli kuřecí řízek a brambory).


Dále připomínám, že sobotní barbecue je pro hráče a trenéry povinné, zřejmě proběhne ve stejném formátu jako vloni, kdy každý klub k sobě dostal přiřazený další klub a hráči se museli seznámit a ve dvojicích si společně chodili pro večeři.


Stravu pro rodiče a doprovod je možno v areálu pořídit - minule zde byla bohatá nabídka steaků, burgerů, lahodných vaflí, kávy apod. Pořadatel si vyhradil právo na objednání stravy pouze pro hráče a trenéry, ale myslím, že ani jako rodiče nebudete v areálu strádat. Kdo by si nevybral, je hned za rohem Restaurace na Piavě, kde vaří velmi dobře.


UBYTOVÁNÍ - Pokud má někdo zájem o ubytování v Brně po dobu konání FirstCupu od 22. do 24. 6. 2018 (2 noci) - zde je nabídka z Kolejí Masaryk. univerzity - JE NUTNO ALE OBJEDNAT DNES, tj. 19. 6. 2018!!!


Ubytování v termínu 22.6.-24.6.2018 (2 noci) na VŠ kolejích Brno – Komárov, batří Žůrků 5,


nabízím max 15 lůžek:3x2LP + 3x3LP


Pokoje jsou buňkového typu 2+3, vždy dva pokoje mají společnou předsíňku a sociální zařízení, bez TV.

Ceny nabízím smluvní : 2LP : 610 Kč/pokoj/noc, pokoje hotelově povlečené

3LP : 870 Kč/pokoj/noc, pokoje hotelově povlečené

Nebo2LP : 520 Kč/pokoj/noc, bez povlékání, povlečení přichystáno na pokoji

3LP : 780 Kč/pokoj/noc, bez povlékání, povlečení přichystáno na pokoji


Pokud máte trenéři, hráči, rodiče o ubytování zájem potřebuji info ASAP. Jinak samozřejmě platí, že si můžete sehnat libovolné své ubytování nebo jezdit domů.


SRAZ A ZÁPASY:


Pátek:

14:30 - ODJEZD Z HODONÍNA,

15:30 - sraz na hřišti Hrochů Brno u hlavní budovy,

15:45 - rozběhání, rozcvičení, rozházení, rozpálení...

17:00 - první zápas proti MINERS Kladno.

18:10 - slavnostní nástup všech týmů, státní hymna, zahájení turnaje

19:00 - HR derby trenérů a technické meetingy, následně BBQ pro trenéry.


Sobota:

08:30 - sraz na hřišti

08:45 - warm-up

10:00 - druhý zápas proti HROŠI BRNO

11:00 - třetí zápas proti ARROWS Ostrava.

12:00 - společný oběd

odpoledne - další zápas ve skupinách o umístění. Sobotní odpoledne bude patřit také MASTERS dovednostním soutěžím (16:00 - 17:30 hodin)

Po změření všech dovednostních soutěží bude následovat povinná grilovačka pro všechny hráče a trenéry a bohužel až v 19:30 slavnostní vyhlášení MASTERS...


Neděle:

- nyní nenaplánujeme, protože záleží, jak děti odehrají základní skupinu, o času srazu budete informováni v sobotu po odehrání všech utkání.


PROSÍM VŠECHNY RODIČE OBRATEM O INFORMACE OHLEDNĚ DOPRAVY NA VŠECHNY DNY, ať mají trenéři přehled, že skutečně všichni mají s kým jet.



A závěrem připojuji to nejdůležitější a to je KODEX turnaje, podle kterého se všichni rodiče, hráči i trenéři budou řídit. Není od věci si říct, že po posledním turnaji U9 v Kyjově už od včerejška chystáme náš klubový KODEX PRO FANOUŠKY, HRÁČE A TRENÉRY


VZORNÝ FANOUŠEK, VZORNÝ TRENÉR


SPORT JE V PRVÉ ŘADĚ ZÁBAVOU DĚTÍ, nemá sloužit k uspokojování cílů dospělých, a to se týká jak rodičů, tak trenérů. 1) Nikdy nechtěj, aby tvůj tým vyhrál za každou cenu. 2) Buď příkladem pro mladé hráče, aby věděli, že se hraje v souladu s pravidly, fair-play a případné roztržky se řeší bez nepřátelství a násilí. 3) Buď příkladem pro mladé hráče a chovej se slušně k ostatním hráčům, trenérům, rozhodčím a divákům bez ohledu na pohlaví, barvu pleti, víru či možné postižení. 4) Chyby dělá každý, nikdy nekřič na dítě kvůli chybám ve hře nebo kvůli porážce, nestresuj mladého sportovce, hra má působit radost. 5) Fandi a trénuj vždy pozitivně, neraduj se při chybě soupeře. 6) Nikdy nekritizuj výrok rozhodčího, jako trenér se maximálně zeptej na jeho pohled či požádej o poradu s druhým rozhodčím. 7) V průběhu utkání nikdy nevstupuj do hry nevhodným pokřikováním na své dítě, pokyny dává jen trenér. 8) Poslední rada - když někdo nerespektuje tato obecná pravidla, klidně jej na ně upozorni a vysvětli mu, že dělá ostudu nejen sobě, svému klubu a trenérovi....


Povzbuďme a pomozme hráčům, aby strávili nezapomenutelný víkend, na který budou možná dlouho vzpomínat....


Díky za 200% respektování výše uvedeného a přeju Vám, ať si maximálně užijete krásný turnaj!








Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Zatím žádné štítky
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page