top of page

OILERS U11 DRUZÍ NA WINTERCUPU V BRATISLAVĚ!

Sobota 3. března byla pro naše jedenáctky první prověrkou, jestli tréninkové dávky spolykané v průběhu uplynulých měsíců měly smysl - ve slovenské metropoli jsme se zúčastnili Winter Cupu, který uspořádal baseballový klub Apollo Bratislava.



Čtyři zápasy ukázaly pozitivní posun u našich hráčů ve všech herních činnostech. Na turnaj jsme odjížděli pouze s devíti hráči věkové kategorie U10 a U11, tým jsme nijak nedoplňovali a otestovali tak i fyzickou připravenost hráčů, neboť nás čekala 4 utkání po 50 minutách. První dva zápasy proti sofťačkám z Panthers i proti domácímu Apollu jsme předváděli razantní dlouhé odpaly, které nám umožňovaly obsazovat mety a rychle stahovat další a další body. V obraně jsme řadu hráčů vyzkoušeli na zcela nových postech a vyplatilo se - Matěj Humpolík se ukázal jako perfektní prvometař, na catcherovi využil svůj postřeh a rychlé nohy Viktor Král a Martin Čeleda tentokrát spolehlivě pokryl třetí metu. Svůj velký podíl na dobrém výsledku však mělo všech devět hráčů, neboť po celý turnaj fungovali jako tým a donutili i silnou Trnavu, která tentokrát přijela do Bratislavy posílená o řadu hráčů starší kategorie, předvádět ten nejlepší baseball.


V závěrečném finále proti Trnavě chybělo i trochu štěstí, když jsme v poslední směně za stavu 0:4 dokázali krásným home-runem Matěje Humpolíka snížit na 1:4, následně obsadili první metu, avšak další dlouhé dva odpaly skončily po krásných zákrocích v rukavicích trnavských baseballistů. Angels si tak zaslouženě z Bratislavy odvezli pohár za první místo, na naše kluky zbyla pěkná druhá příčka, bronzové skončilo pořádající Apollo, které si v zápase o třetí místo po euforickém výkonu poradilo s děvčaty z Panthers Trnava.




Nejlepším pálkařem turnaje byl vyhlášen Matěj Humpolík (OILERS), cenu MVP pro nejužitečnějšího hráče získal Damon Atkinson (ANGELS). Gratulujeme!!!



Děkujeme touto cestou pořádajícímu klubu Apollo Bratislava za skvěle připravený indoorový turnaj, rodičům i trenérům za skvělou péči o hráče a klukům za bojovné výkony a maximálně soustředěný výkon ve všech čtyřech zápasech!


GALERIE - APOLLO WINTER CUP 2018


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Zatím žádné štítky
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page