top of page

KRON CUP U8 ovládli Nuclears!


V neděli 28. ledna 2018 proběhl v hale při ZŠ Dolní Bojanovice druhý ročník turnaje KRON CUP. Zúčastnili se jej tři týmy osmiletých hráčů - Hroši Brno, Nuclears Třebíč a pořádající klub Oilers Hodonín. Diváci tak mohli zhlédnout hned šest napínavých utkání v T-ballu, neboť celky se spolu střetly každý s každým dvakrát. Časově byla hra ohraničena 40 minutami + dohrávkou.

Výsledky jednotlivých zápasů naleznete níže, nicméně nejsou tím nejpodstatnějším, proč Kron Cup pořádáme. U takto malých hráčů je důležité, že se baví hrou a snaží se pod vedením svých trenérů neustále zlepšovat v základních herních dovednostech. Důraz tedy byl kladen opravdu na tyto aspekty a ne na honění se za vítězstvím v zápasech. Odměnou pro všechny pak byla spokojenost dětí i trenérů s aktivně prožitým dnem v příjemném prostředí bojanovické haly.

Z mého pohledu (tentokrát čistě diváckého) se našim hráčům dařilo být vyrovnaným týmem každému soupeři zejména v útoku. Na pálce jsme dokázali na oba celky vyvinout tlak a některé směny končit s plným bodovým ziskem pěti bodů. V obraně už to bohužel taková sláva nebyla, přesto byly k vidění pěkné zákroky i z naší strany. Hlavní rezervy máme v soustředěnosti. Pro některé hráče je 40 minut koncentrace opravdu hodně... Rozdíly ve skóre jednotlivých zápasů však nejsou nikterak propastné, a tak se jistě můžeme těšit na vyrovnaný ročník oblastního přeboru JIH! Baseballová sezóna startuje již za 60 dní!!!

Díky všem hráčům za bojovné výkony, trenérům za organizaci turnaje a vedení svého týmu, firmě KRON.SK za krásné poháry pro všechny týmy a rodičům díky za fandění a podporu svých ratolestí!

Další domácí turnaj pořádá náš klub pro stejnou věkovou kategorii v neděli 11. března a hostit tentokrát budeme celky Pelicans Bučovice, Draci Brno a Hroši Brno.

Výsledky jednotlivých utkání:

OILERS vs. HROŠI 6:12

NUCLEARS vs. OILERS 11:9

HROŠI vs. NUCLEARS 5:7

HROŠI vs. OILERS 10:3

OILERS vs. NUCLEARS 8:12

NUCLEARS vs. HROŠI 18:7


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Zatím žádné štítky
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page