top of page

KRON CUP U8 (neděle 5. března 2017)

Svůj první halový turnaj, který uzavře zimní přípravné období, mají před sebou naši nejmenší hráči. V neděli 5. března se do Dolních Bojanovic na Hodonínsku sjedou zvučné celky - Nuclears Třebíč, Draci Brno a Pelicans Bučovice. Nečeká nás tedy rozhodně žádný lehký turnaj, přesto budeme chtít všechny překvapit a hlavně získat herní zkušenosti. Záštitu nad turnajem převzala firma KRON.SK, které tímto velmi děkujeme, neboť díky nim budou všechny děti obdarovány a odnesou si z turnaje pěknou památku.


Sraz hráčů bude v neděli 5. 3. ve 12:30 hodin před vchodem do tělocvičny při ZŠ Dolní Bojanovice (halu si můžete prohlédnout zde http://zsdolboj.cz/telocvicna/ ).


Před námi zde probíhá fotbalový turnaj, proto prosím o trpělivost při vyklizení šaten předchozí složkou. V ideální případě přivezte děti již převlečené do baseballového. Kdo nemá dres, bude hrát v klubovém tričku a teplácích, baseballové čepice možno nafasovat zítra na tréninku (přihlašte se, že dítěti čepice chybí).


Rozpis turnaje je patrný z oficiálního plakátu:

V mezizápasové pauze, budeme při pěkném počasí trénovat na venkovním víceúčelovém hřišti, proto s sebou přibalte dětem sportovní oblečení a obutí na ven - přezouvání bude důsledně kontrolováno!


Sledovat všechna utkání můžete z horní galerie, kde je dobrý výhled na celou tělocvičnu. Z bezpečnostních důvodů se na palubovce budou pohybovat pouze hráči, trenéři, rozhodčí a zapisovatelé. Díky za respektování výše uvedeného!


NOMINACE NA TURNAJ:

01. BUREŠ, Lukáš (POTVRZENO, doprava vlastní)

02. ČÍŽEK, Nikolas (POTVRZENO,

03. SASÍN, Tomáš (POTVRZENO, doprava vlastní)

04. ŠIMEK, Jakub (POTVRZENO, doprava vlastní)

05. VYRůBALÍK, Patrik (POTVRZENO, doprava vlastní)

06. ZUBATÝ, Roman

07. JULÍNEK, Ivo (POTVRZENO, doprava vlastní)

08. NOVÝ, Jan (POTVRZENO, doprava vlastní)

09. DUBSKÁ, Amálie (POTVRZENO, doprava vlastní)

10. DUBSKÁ, Anna (POTVRZENO, doprava vlastní)

11. MALÁŘ, David (POTVRZENO, doprava vlastní)

12. MALÁŘ, Jakub (OMLUVEN, NEMOC)

13. CHOCHOLÁČKOVÁ, Šárka (POTVRZENO, doprava vlastní)


Do nominace se tentokrát nevešli naši nejmenší - Lukáš Mrákava, Tomáš Fedorko, pro které by úroveň osmiletých dětí byla prozatím nad jejich síly a dovednosti. Do květnových turnajů sedmiletých ale určitě vypilují vše, co je třeba a dostatečně si zahrají v rámci turnajů regionálního přeboru U7.

Prosím všechny rodiče nominovaných hráčů o zaslání potvrzovací SMSky obratem, že Váš syn/dcera na turnaj pojede, zda berete auto, případně s kým jste již domluveni, že ho berete. Pokud domluveni nejste, pak prosím o info, kolik jste ochotni a schopni vzít do auta hráčů. DĚKUJI! Tel. na mě je 777 529 269.


S sebou nezapomeňte přibalit:

- čistou sálovou obuv s nebarvící podrážkou

- baseballové tričko Oilers, kšiltovku Oilers, baseballové kalhoty nebo tepláky

- pokud má dítě vlastní, tak rukavici a pálku (pokud ne, nic se neděje, půjčí si klubovou)

- pití a svačinu na celé odpoledne, něco na zub, co dodá dětem (i nám) energii, turnaj je dlouhý :-)

- oblečení a obutí na ven (v době mezi zápasy budeme při hezkém počasí na víceúčelovém hřišti)

- odpočaté hlasivky, dobrou náladu, transparenty, vlajky, bubny a vuvuzely... :-)


Tímto bych rád na turnaj pozval i hráče a rodiče dalších věkových kategorií. Věřím, že nám společně pomůžete připravit pro naše "osmičky" bouřlivou kulisu, která děti požene ke skvělým výkonům. V rámci fandění prosím nekřičte na děti "běž, utíkej, vrať se..." od toho, jsme na palubovce my, trenéři... obzvláště malé děti pak neví, koho mají poslouchat a chybují. Díky moc za pochopení a těším se na krásný turnaj!


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Zatím žádné štítky
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page