top of page

Winterleague U9 pokračuje v neděli 12. 2. ZMĚNA ODJEZDU: již v 6:15 hodin!

Další turnaj z oblíbené série Winterleague hrajeme tentokrát v neděli 12. února. POZOR ZMĚNA ROZLOSOVÁNÍ!!! Protože Hroši pořádají v sobotu ples, požádali o změnu utkání, a tak hrajeme 1., 3. a 5. zápas v pořadí, tzn. sraz v Hrotovicích bude již v 8:00 hodin - odjezd o ZŠ Vančurova v 6:15 hodin.

Rozpis našich utkání (AKTUALIZOVANÝ k 9. 2. 2017) 9:00 vs. NUCLEARS Třebíč 12:00 vs. DRACI Brno 15:00 vs. HROŠI Brno

Předběžná nominace na turnaj: 1. Pařízek Richard (POTVRZENO, vlastní odvoz, berou Davida Havlíčka) 2. Strnad Matouš (POTVRZENO, vlastní odvoz) 3. Vyrůbalík Patrik (POTVRZENO, vlastní odvoz, 1 místo) 4. Dobrovolný Tomáš (POTVRZENO, vlastní odvoz, plné auto) 5. Havlíček David (POTVRZENO, potřebuje odvoz - s Pařízkama) 6. Malář Jakub (POTVRZENO, vlastní odvoz, plné auto) 7. Král Viktor (POTVRZENO, vlastní odvoz, plné auto) 8. Chocholáčková Šárka ? 9. Janků Dominik (POTVRZENO, potřebuje odvoz) 10. Soukup Matyáš (POTVRZENO, vlastní odvoz, 1 místo) 11. Spasiuk Filip (POTVRZENO, vlastní odvoz, 2 místa) 12. Svěrák David ? 13. Kučera Oto ? 14. Podlas Jakub (potřebuje odvoz)

Prosím o info OBRATEM, že Váš syn/dcera jede, zda berete auto a kolik máte volných míst. Vzhledem k účasti nás trenérů na školení zapisovatelů v Třebíči o den dříve, nepojede nikdo z nás trenérů od školy. Předběžně jsme domluveni, že u školy by hráče bez odvozu naložil Broňa Spasiuk, Radek Miklík eventuálně Laďa Tříska. Pokud by někdo z rodičů měl volné místo až dvě v autě, prosím o info SMSkou, ať zaplníme co nejméně aut. Jakmile mi dáte vědět, rozepíšu přesně kdo s kým pojede. V případě dotazů pište, volejte! Těším se na další parádní turnaj a ať máte trošku motivaci, můžete se pokochat pohledem na aktuální REPUBLIKOVÉ pořadí v rámci zimních turnajů v kategorii U9...


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Zatím žádné štítky
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page