top of page

Čertovské koulení s Oilers a podpora KONTA BARIÉRY

Vážení rodiče, hráči, trenéři, milovníci baseballu,

dovolte, abychom Vás touto cestou pozvali na Čertovské koulení - bowlingový turnaj pro hráče klubu Oilers Hodonín, který proběhne ve středu 7. prosince na bowlingu Měšťanská.


Organizace bowlingového turnaje:


Vzhledem k velkému počtu dětí budou hráči koulet ve dvou skupinách, vždy na 4 drahách - rozdělení ponecháme stejné jako do dvou tréninkových skupin (úterý a čtvrtek).

Hráči trénující v první skupině zahájí svoji bowlingovou hru od 15:00 hodin a hráči druhé tréninkové skupiny budou koulet od 16:00 do 17:00 hodin.


Přesun na místo konání akce:


  • první skupina - sraz v 14:40 hodin v šatnách ZŠ Vančurova (odvede M. Fiala),

  • druhá skupina sraz na stejném místě v 15:40 hodin (odvede M. Vrzal).

Pokud nechodí Vaše dítě do školní družiny, je samozřejmě možné jej dovézt přímo na bowling, aby od 15 respektive 16 hodin mohlo začít hrát... Pokud na akci nemůžete dorazit, je třeba si dítě po akci na bowlingu vyzvednout, případně mi dát SMSkou vědět, že může jít domů samo...


Soutěžíme ve 3 kategoriích:

  • ročník 2011 - 2009

  • ročník 2008 - 2007

  • ročník 2006 a starší

Odměněni budou vždy tři nejlepší hráči v každé kategorii! S sebou si všichni hráči vezmou čistou obuv s nebarvící podrážkou (jako do tělocvičny) na přezutí!!!


Byť budou v bowlingu své umění předvádět pouze Vaši potomci, stejně důležitá bude i Vaše účast! Touto akcí, která přichází v předvánočním čase, bychom rádi ukázali, že nejsme jen milovníci krásné pálkovací hry. Jakožto členové baseballového klubu společně tvoříme super partu lidí, kterým není lhostejný ani život jiných, jenž neměli v životě tolik štěstí... Přesto, či právě proto, že coby trenéři téměř denně pracujeme s dětmi, které jsou pohybově nadané, zdravé a radují se ze života, rozhodli jsme se finančně podpořit handicapované.


Z dostupných nadací, které se touto aktivitou zabývají, jsme zvolili transparentní Nadaci Charty 77 a její dlouholetý projekt Konto Bariéry. Hlavní důvodem je jistota, že peníze v této nadaci budou použity skutečně tím správným způsobem!


Po odehrání turnaje a předání cen nejúspěšnějším hráčům proběhne na bowlingu společné focení všech hráčů a rodičů s předměty zakoupenými na pomoc handicapovaným. Věřím, že se s touto naší myšlenkou ztotožníte a OBRATEM si objednáte alespoň některý z níže uvedených předmětů. Bylo by hezké, kdyby na fotce zářila téměř stovka červených nosů a my tak všichni společně pomohli s úsměvem! :-)


Zboží je třeba nejpozději v úterý 29. 11. objednat, aby do středy 7. 12. dorazilo. Objednávku za klub provedeme hromadně, proto prosím o SMS na tel. 777 529 269 v tomto formátu:


"Objednávám s úsměvem: 1x Triko - Votruba, vel. L + 3 nosy. Děkuji! Nováková"


Vybírat můžete z těchto předmětů - prohlédnout si můžete zde: http://www.kontobariery.cz/prodej.aspx

  • Triko - Votruba (299,- Kč)

  • Triko - Diviš (299,- Kč)

  • Triko - Tataro (299,- Kč)

  • Nos - (minimálně 50,- Kč)

  • Aromavisačka - (minimálně 50,- Kč)

Částku za objednané výrobky je třeba uhradit do pokladny (nebo převodem na č. účtu 186 359 504 / 0300) klubu nejpozději do 7. 12. 2016, obratem ji zašleme na Konto Bariéry.


Věříme, že v této akci nezůstaneme se Slávkem jen dva klauni s červenými nosy, ale díky Vaší ochotě a štědrosti rozzáříme společně na několika tvářích krásný úsměv!

Příjemný předvánoční čas přeje

Martin Fiala

předseda klubu


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Zatím žádné štítky
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page