top of page

Z-CUP U10 (Brno, 26. - 27. listopadu 2016)

O nadcházejícím víkendu čeká naše hráče do deseti let (ročníky 2007 a mladší) jeden z největších halových turnajů v unikátní atmosféře brněnského výstaviště, konkrétně pavilonu Z! Turnaj bude výjimečný i tím, že se pravděpodobně jedná o poslední ročník této akce. Letos turnaj neprobíhá v rámci Stříbrného Superpoháru, přesto je naším cílem se ukázat v co nejlepším světle a výkonem navázat na zářijové Mistrovství ČR v Blansku, kde jsme skončili na 4. místě.


Víkend je tentokrát pod patronací Slávka Uhýrka, který tým povede ve spolupráci s Jirkou a Martinem Předínským. Dále budou jistě klukům k ruce ochotní rodiče! ;-) Díky!


Sraz v sobotu 26. listopadu v 7:30 před ZŠ Vančurova, cesta trvá cca 60 minut po dálnici až na brněnské výstaviště.


Vstup do areálu BVV bude branou č. 7. Plánek jednotlivých vstupů na BVV najdete zde... V sobotu od 9:00 bude před branou č. 7 zástupce pořadatele, od kterého každý tým obdrží složku s informacemi k turnaji, jedním povolením k vjezdu branou č. 5 do areálu BVV pro dovezení potřebného týmového materiálu. Zbývající týmová vozidla mohou parkovat např. u 7. brány, vzdálenost od brány k pavilonu Z je přibližně 300 metrů.


Předběžně nominovaní hráči:

01. Schwarzová Nikola

02. Pařízek Richard

03. Čeleda Martin

04. Dobrovolný Tomáš

05. Havlíček David

06. Bureš Matěj

07. Miklík Jakub

08. Šiffel Marek

09. Tříska Matěj

10. Konečný Dominik

11. Kmenta Michal

12. Doležal Jakub

13. Ilčík Ondřej

14. Vyrůbalík Patrik

Pozn.: Pokud nemáte na víkend jiný plán, budeme rádi, když naše kluky podpoříte i vy, kteří spadáte do jiné věkové kategorie, případně jste na turnaj nebyli nominováni.

Prosím všechny rodiče nominovaných hráčů o zaslání potvrzovací SMSky obratem, že Váš syn/dcera na turnaj pojede, zda berete auto, případně s kým jste již domluveni, že ho berete. Pokud domluveni nejste, pak prosím o info, kolik jste ochotni a schopni vzít do auta hráčů. DĚKUJI!

Herní systém turnaje:

2 skupiny po 6 týmech. Pořadí ve skupině bude určeno podle následujícího klíče:

1. vyšší počet bodů celkem (vítězství: 3 body, remíza: 1 bod, prohra: 0 bodů), 2. vyšší počet vítězství ze vzájemných utkání, 3. lepší skóre ze vzájemných utkání (viz níže), 4. lepší skóre (viz níže), 5. los.

Zápas ve skupině může skončit remízou (1 bod pro oba týmy). Pokud je při skončení času skóre vyrovnané nebo domácí prohrávají a jsou v obraně, dohrává se směna. Pokud je při skončení času domácí tým v útoku nebo pokud je domácí tým v obraně a vede, dohrává se pouze dohrávka směny. Do bojů o finále postupují 4 nejlepší týmy z každé skupiny. Do prvního kola nadstavby budou týmy nasazeny systémem „vítěz skupiny A“ proti „čtvrtému ve skupině B“, „A2 vs. B3“, „A3 vs. B2“, „A4 vs. B1“. Zbývající 4 týmy hrají o konečné umístění systémem každý s každým. Žádný nedělní zápas nemůže skončit remízou.

Skóre = (počet dosažených bodů / počet směn na pálce) - (počet obdržených bodů / počet směn v poli)

Ve všech zápasech se o domácí/hosty losuje.

Sobotní zápasy se hrají na 45 minut (+dohrávka, je-li nutná). Nedělní zápasy se hrají na 60 minut (+dohrávka, je-li nutná).


Důležité upozornění ohledně bezpečnosti na turnaji:

Vedoucí každého týmu je plně zodpovědný za své hráče po celou dobu turnaje, včetně období mezi zápasy. K rozhazování lze používat jen měkké baseballové míče, a to pouze ve vymezených zónách, kde nehrozí zranění nebo poškození vybavení či budovy. Ve všech prostorách pavilonu Z je zakázáno házení, odpalování, kopání jakýchkoli míčů proti zdem/vjezdům apod. Používání tvrdých baseballových míčů je zcela vyloučeno! Porušení tohoto pravidla bude řešeno zabavením tvrdých míčů; jakékoli škody hradí vedoucí týmu, jehož hráči je způsobili. V blízkosti občerstvení a informačního centra je veškeré rozhazování zakázáno.


Díky za respektování výše uvedeného a držím Vám palce, ať si tento turnaj užijete a dáte o sobě opět pořádně vědět!




Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Zatím žádné štítky
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page