top of page

Klubové bundy Oilers - objednávejte do 30. 7. 2016!

S blížícím se podzimem je na čase vybavit naše hráče klubovými baseballovými bundami. Nechali jsme proto navrhnout a vyrobit vzorky klubových bund. Výsledek vidíte na přiložené koláži.


Jedná se o kvalitní softshellovou bundu, která naše hráče ochrání před deštěm, větrem i chladným podzimním a jarním počasím, jak při tréninku, tak při zápasech. Bunda je v místě kapes podšita prodyšným materiálem, na prsou je umístěna precizně provedená strojová výšivka loga klubu. Samozřejmostí jsou kapsy na bocích a velmi kvalitní zip.



Oproti fotografii nebude bunda obsahovat oranžový pruh mezi rameny a dolní lem nebude stažen gumou, ale bude volný (praktičtější - bunda při se při pohybu nebude vyhrnovat). Stáhnout jej bude možno zevnitř tkaničkou s brzdou.


Ušití celé zakázky máme dohodnuto na srpen 2016, proto prosím neváhejte a klubové bundy objednávejte již nyní, a to do 30. 7. prostřednictvím SMSky na moje číslo (777 529 269). Poté bude zakázka předána k výrobě. Pro objednání prosím uveďte číslo hráče a jeho aktuální konfekční velikost např. "OBJEDNÁVÁM BUNDU pro hráče - T. Fialová (vel. 150)". Platba při převzetí (cca v posledním týdnu v srpnu). Bundu můžete samozřejmě objednat nejen pro hráče, ale i pro Vás, rodiče a fanoušky...

Ceny:

Dětská bunda - velikost YXS, YS, YM, YL.................... 950,- Kč

Dospělá velikost M, L, XL........................................ 1.290,- Kč

Rozměry jednotlivých velikostí naleznete v přiložené tabulce (všechny míry jsou uvedeny v centimetrech).

Po neděli na tomto webu najdete i další textil, který si v průběhu měsíce srpna budete moci objednat, abyste na všechna podzimní Mistrovství ČR, případně Český baseballový pohár odjížděli v našich klubových barvách jako správní fanoušci! ;-)

Rozpracované máme návrhy mikin (typ klokánek), nových klubových triček, triček "baseballový táta" a "baseballová máma", nových čepic Flexifit s logem klubu. Objednat bude možno také klubové kraťasy a dokonce klubovou piknikovou deku.


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Zatím žádné štítky
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page