top of page

Oilers Baseball Summer Camp 2016

Poslední zápas základní části letošní sezóny je za námi a to znamená jediné - kvapem se nám blíží letní soustředění, které proběhne od 4. do 9. července v Třebíči. Město zaslíbené baseballu bylo vybráno záměrně, neboť ve stejném termínu zde proběhne Mistrovství Evropy U12. Naši hráči tak budou mít jedinečnou možnost zhlédnout hned několik zápasů české reprezentace a budou moci porovnat, kolik toho ještě musí zvládnout, než se na tuto úroveň dostanou. Tento článek Vám přináší všechny potřebné informace pro bezproblémový průběh akce.

Seznam přihlášených hráčů (všichni mají zaplacenu zálohu 1.600,- Kč):

  1. Vyrubalík, Patrik (doprava zajištěna)

  2. Dobrovolný, Tomáš (doprava zajištěna)

  3. Konečný, Dominik ? upřesní

  4. Strnad, Matouš (doprava zajištěna)

  5. Vavřina, Alex (doprava zajištěna)

  6. Čeleda, Martin (doprava zajištěn)

  7. Bureš, Matěj (doprava zajištěna)

  8. Pařízek, Richard

  9. Spasiuk, Filip ? (doprava zajištěna)

  10. Schwarzová, Nikola (doprava zajištěna)

  11. Čížek, Nikolas - (dopraví M. Vrzal)

  12. Tříska, Matěj (doprava zajištěna)

  13. Šiffel, Marek (dopraví M. Vrzal)

  14. Toressi, David (doprava zajištěna)

  15. Svěrák, David (doprava zajištěna)

  16. Pařízek, Leon (doprava zajištěna)

  17. Miklík, Jakub (doprava zajištěna)

Seznam trenérů a asistentů:

1. Fiala, Martin -

2. Uhýrek, Slávek

3. Předinský, Martin - potřebuje přepravit tam

4. Předinský, Jiří

5. Vrzal, Michal - AUTO tam (sveze Nikolase Čížka a Marka Šiffela)

6. Vyrubalík, David - AUTO tam

7. Schwarzová, Bianca - AUTO tam i zpět

Příjezd na místo:

Do Třebíče je třeba hráče dopravit (nezajišťuje klub), tzn. prosím všechny rodiče o info, zda jsou ochotni vzít auto a dopravit své dítě, případně další hráče na místo. Chcete-li nám práci usnadnit, domluvte se prosím mezi sebou, kdo které hráče do Třebíče vezme. SMS prosím ve tvaru: Vyrubalíkovi - Třebíč ANO (bereme Patrika, Martina Čeledu a Matouše) X případně "Vavřinovi - Alex do Třebíče potřebuje odvoz". Průběžně budu seznam hráčů a aut aktualizovat. Na místo ubytování je třeba dorazit do 11:00 hodin. Na cestu počítejte v klidném tempu cca 2 hodiny (na dálnici i mimo ni jsou stále dopravní omezení). POZOR v Třebíči nelze projet z náměstí směrem přes řeku na Podklášteří a do Týna. Objízdné trasy naleznete na této mapce (bydlíme a trénujeme u rybníku vlevo nahoře - směr Kamenice), podrobnosti na webu MÚ Třebíč ZDE...

Ubytování:

Bydlet budeme po celou dobu soustředění na Domově mládeže SZŠ v Třebíči - Týně, Žižkova 505/2 (u rybníku Kuchyňka). Zařízení slouží přes rok jako internát pro studenty, pokoje jsou třílůžkové. Hráči se dopředu domluví, kdo s kým bude ubytovaný (trojice).

Součástí Domova mládeže je velká, oplocená zahrada, kde můžeme trávit volný čas, grilovat, hrát si a bavit se.

Strava:

Snídaně - pečivo, šunky, salámy, sýry, zelenina, ovoce, müsli, vajíčka, párky, džem, pomazánky, k pití čaj, džus, mléko, kakao (chystají trenéři, vždy čerstvé z ranního nákupu)

Obědy - máme zajištěny, budou nám vždy dovezeny přímo na DM ve 12.00 hodin.

Večeře - doladíme dle jídelního lístku obědů, aby se jídlo neopakovalo. Večeře budou teplé, k dispozici budeme mít i gril, vyjdeme vstříc i přání hráčů - na Baště zjistíme oblíbená jídla ;-)

Tréninky:

Většina tréninkových jednotek proběhne na fotbalovém hřišti, pár desítek metrů od ubytování. Kondiční části tréninků dále proběhnou v Libušině údolí, což je klidná část města, kde se dá bezpečně věnovat běhání a rozvoji fyzické kondice hráčů).

Zápasy:

V průběhu soustředění máme v plánu odehrát přípravné zápasy s Třebíč Nuclears. Tyto zápasy proběhnou pravděpodobně v baseballovém areálu Na Hvězdě, o termínu jednáme. Ve stejném areálu budeme trávit čas večer (úterý, čtvrtek, pátek), kdy zhlédneme zápasy české reprezentace.

Denní režim:

7:15 budíček, ranní hygiena

7:30 rozcvička

8:00 snídaně

8:45 odchod na trénink

9:00 - 11:00 dopolední tréninková jednotka

11:15 příchod na ubytovnu

12:00 oběd

12:40 - 14:30 polední klid, odpočinek

14:45 odchod na odpolední trénink

15:00 - 16:30 odpolední trénink

17:30 večeře

18:00 - přejezd auty na zápas ČR, případně večerní program na zahradě

20:30 - návrat zpět na ubytovnu

21:30 - hygiena, večerka

Co zabalit dítěti s sebou?

Oblečení na tréninky (kraťasy, tepláky, trička, baseballová čepice, turfy případně baseballová obuv, ponožky/podkolenky, spodní tričko, mikina, nepromokavá bunda), sportovní lahev na pití, ideálně alespoň 1 litrová (doporučuji polepit a popsat jménem nebo číslem hráče).

Oblečení na volný čas na ubytovně (kraťasy, trička, tepláky, spodní prádlo, ponožky, mikina, pantofle na přezutí), dále plavky, osušku, opalovací krém.

Oblečení na zápasy (baseballové kalhoty, opasek, trička Oilers, čepice, sluneční brýle, baseballová rukavice, případně pálka, pálkařské rukavičky atd.)

Hygienické potřeby (sprchový gel, šampon, kartáček na zuby, zubní pastu, hřeben, ručník...)

Další potřeby: Kartička zdravotní pojišťovny (stačí kopie), kapesné (cca. 500,- Kč/6 dní - občerstvení na stadionu, koupě suvenýrů z ME, občerstvení na koupališti atd.), společenské hry, časopis, knížka pro chvíle volna, MP3 přehravač... Pokud si dítě bere s sebou mobilní telefon, pak nezapomeňte na nabíječku... Během tréninku nebudou mít hráči telefon u sebe, v případě nezbytně nutném volejte hlavního trenéra Martina Fialu (777 529 269).

Léky - pokud dítě užívá pravidelně léky, předejte nám je při příjezdu do Třebíče, včetně informace o dávkování!

S sebou budou mít hráči cestovní tašku / kufr ve kterém budou všechny věci nabaleny + menší sportovní tašku nebo batůžek, do kterého si zabalí vždy věci na trénink.

Podmínky pobytu:

Hráči budou první den po obědě seznámeny s provozním řádem ubytovacího zařízení, budou poučeni o bezpečném chování, režimu dne a režimu celého soustředění. Budou také upozorněni na to, že opakované nerespektování nastavených pravidel může vést k okamžitému vyloučení hráče ze soustředění. Věřím ale, že to nebude třeba ;-)

Konec soustředění:

Oficiální ukončení soustředění je plánováno na sobotu 9. července, kdy odpoledne zhlédneme závěrečné utkání ME (dle účasti ČR, věřme, že to bude finále). Poté je třeba si pro hráče přijet a odvézt je domů, dopravu zpět klub nezajišťuje. Systém stejný jako při přepravě do Třebíče - doporučuji se předem dohodnout, kdo pojede a koho sveze.

V případě, že jste na tomto místě nenašli odpověď na Vaši otázku, neváhejte mi zavolat, případně další detaily probereme v úterý na posezení na Baště.


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Zatím žádné štítky
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page