top of page

Oilers U10 stříbrní na OH mládeže v Trnavě!

Z Olympijských her dětí a mládeže ve slovenské Trnavě naši hráči U10 dnes přivezli fantastické stříbrné medaile a krásný pohár za 2. místo! Klobouk dolů před tímto TÝMEM, který dřel a bojoval do posledního autu. Dnes jsme postupně porazili ZŠ J.Bottu (25:6), Angels Trnava "B" (19:9) a v poslední pálkařské přestřelce jsme po úmorném boji přehráli softballové Panthers Trnava 23:21! Přehráli nás pouze Angels Trnava "A" (3:15), kteří celý turnaj vyhráli.

Nejlepším hráčem dne byl pořadateli za Oilers Hodonín vyhlášen Patrik Vyrubalík, který celý turnaj odehrál na postu nadhazovače a jenž ve svých sedmi letech posílal soupeřům jeden tvrdý hit za druhým! Skvělé představení, Patriku, gratulujeme!

Jinak ale není třeba nikoho vyzdvihovat - baseball je týmový sport a přesně tak jsme se na turnaji prezentovali! Díky všem hráčům za vyspělý výkon, zodpovědný přístup a vůli po vítězství! Rodičům díky za téměř domácí, pekelnou atmosféru a péči o hráče i trenéry. V neposlední řadě děkujeme pořadatelům za pozvánku na krásný turnaj, bylo nám ctí u vás hrát!

StartFragment

EndFragment


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Zatím žádné štítky
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page