top of page

Hráči U10 pojedou na OH mládeže do slovenské Trnavy!


V závěrečné fázi hlavní sezóny jsme se rozhodli přijmout pozvání organizátora a zúčastnit se na Slovensku Olympijských her mládeže - Kalokagatia 2016. Naše hráče do deseti roků (roč. 2007 a mladší) čekají ve čtvrtek 23. června 2016 hned 4 zápasy v T-ballu (odpal ze stativu).

Na olympijský baseballový turnaj je v této věkové kategorii přihlášeno 5 týmů (2x Trnava Angels, ZŠ J. Botttu Trnava, softballový tým Trnava Panthers a Oilers Hodonín). Celky se střetnou systémem každý s každým v jedné skupině.

Dopravu na utkání zajišťují: Martin Fiala (+4), Jiří Procházka (+6), + jeden až dva rodiče ochotní jet s námi - pište mi prosím SMSky... Samozřejmě většímu fanklubu se vůbec nebráníme, pokud dostanete volno z práce, budeme jen rádi za hlučnou kulisu! ;-)

Prozatím není k dispozici časový rozpis, ale počítám, že kolem 8. hodiny bude třeba být v Trnavě. Hrát se bude na softballovém hřišti Trnava Panthers (ulice J. Bottu), délka utkání: 60 min + dohrávka, oběd pro všechny účastníky zdarma zajistí pořadatel.

Předběžná nominace U10:

1. BUREŠ, Matěj (3B)

2. ČELEDA, Martin (C, OF)

3. DOBROVOLNÝ, Tomáš (2B)

4. FIALOVÁ, Tereza (C)

5. HAVLÍČEK, David (SS, 1B)

6. KONEČNÝ, Dominik (OF)

7. PAŘÍZEK, Richard (P)

8. SCHWARZOVÁ, Nikola (1B, 3B)

9. STRNAD, Matouš (OF)

10. ŠIFFEL, Marek (OF)

11. VYRUBALÍK, Patrik (OF, P)

12. SVĚRÁK, David (OF)

Pozn.: Nominace se může změnit dle zdravotního stavu a formy hráčů před turnajem.


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Zatím žádné štítky
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page