top of page

Evropská baseballová liga bude k vidění v Brně - vyrazíte ve středu 20. 4. s námi?

V úterý a středu 19. a 20. dubna 2016 odehrají Draci Brno (muži) první dvě utkání v rámci nově vzniklé Evropské baseballové ligy proti německému vicemistrovi týmu Regensburg. Od vedení Draků jsme dostali jedinečnou příležitost zhlédnout tato utkání a to v případě hráčů do 11 let ZDARMA! (Děkujeme Arnošte!)

K vidění bude špičkový evropský baseball, proto máte-li čas a chuť, vezměte své děti do Brna na baseball pod umělým osvětlením, bude to pro ně opravdový zážitek! Hromadnou návštěvu zápasu jsme domluvili na středu 20. dubna.

Ještě dnes (v neděli 17. 4.) musím nahlásit počet vstupenek, o něž máme zájem. Doprovodu zaplatí vstupné klub Oilers Hodonín. Zájemci, pište prosím smsky ve tvaru: "Havlíčkovi na Draky 2 dospělí + 2 děti" ;-) Sraz ve středu 20. 4. bude před vchodem na stadion Draků Brno v 18:30 hodin, je třeba vstoupit organizovaně jako skupina! Poté již nejste ničím vázáni a můžete si užít baseball, využít zdejší restauraci atd. Počítejte s koncem utkání kolem 22. hodiny.

Věřím, že na tribuně nebudu s Luckou a Lukinem sedět sám a potkáme se na Dracích! Kdo baseball miluje, nesmí na tomto utkání chybět! ;-)


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Zatím žádné štítky
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page