top of page

Baseballová exhibice rodičů a dětí

Baseballový klub Oilers Hodonín uspořádal v úterý 26. ledna historicky první exhibiční utkání pro děti a rodiče v coachballu. Hráči se řádně rozcvičili během svého pravidelného tréninku, na rodiče přišla řada v podvečerních hodinách, kdy se jich v tělocvičně sešly dvě desítky!

A hned čtrnáct z nich se zapojilo aktivně do dovednostních soutěží MASTERS, které prověřily účastníky exhibice v základních baseballových činnostech – házení, chytání, pálení a běhání. O stupně vítězů bojovalo 7 smíšených týmů (vždy 2 děti + 2 rodiče). Schopnost házet a chytat prověřila házecí štafeta, rychlé nohy předvedli aktéři při sbírání a rozmísťování míčků a konečně pálkařské umění nám všichni předvedli při soutěži v odpalu ze stativu do dálky. Celé odpoledne bylo protkáno dobrou náladou všech zúčastněných, kteří si s chutí zasportovali. O skvělé atmosféře nejvíce vypovídají přiložené fotografie.

Děkuji touto cestou ještě jednou všem rodičům, kteří se do akce zapojili! Věřte, že právě Vaše podpora a aktivní účast v klubu je pro děti důležitým hnacím motorem v tréninku a pro nás velkým závazkem i motivací do dalších měsíců trenérské práce. Díky a těším se na setkání při prvním mezinárodním utkání, kdy se 6. února od 13 hodin představíme proti týmu Outmen Skalica.


Comments


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Zatím žádné štítky
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page