top of page

Termíny zimních turnajů


AKTUALIZOVÁNO 27. 1. 2016

V sobotu 6. února se představíme pravděpodobně před televizními kamerami na palubovce SZŠ Skalica proti místnímu týmu Outmen Skalica U9. Hrát budeme coachball (nadhoz hází svým hráčům trénér). Utkání začíná ve 14 hodin (sraz hráčů ve Skalici ve 12:50 u tělocvičny SZŠ).

O tři týdny později (v sobotu 27. 2.) zajíždíme na turnaj Winterleague do Hrotovic u Třebíče, kde nás čekají hned čtyři náročná utkání proti Drakům Brno, Nuclears Třebíč, Hrochům Brno a Ježkům Jihlava. Na tento turnaj navazují bezprostředně jarní prázdniny v okresu Hodonín.

Závěrečný turnaj zimní sezóny odehrajeme opět v Blansku a to v termínu 19. března 2016., půjde o turnaji tří týmů kategorie U8. Rezervujte si prosím tyto termíny v kalendáři. V případě, že budete s dětmi na horách, prosím o info co nejdříve. Bližší informace ke všem turnajům obdrží hráči a rodiče vždy alespoň týden předem.

Reálnou podobu v těchto dnech dostává rozpis hlavní části sezóny, kdy jsme přihlášeni do soutěží jihomoravské oblasti v kategoriích U7, U8 a U9. Obvykle se hrává turnajovým systémem, aby výjezd pro každou kategorii byl max. 1 za měsíc. Někteří hráči budou nastupovat současně za kategorii U8 (T-ball) a U9 (coachball) - dle výkonnosti.

Předběžně jsme potvrdili účast na MČR v kategorii U9 (září 2016) a Český pohár U8 (květen a září 2016). Počítáme rovněž s účastí na Stříbrném superpoháru v Brně.


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Zatím žádné štítky
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page